Uslovi isporuke

Cena isporuke

Isporuka je besplatna.

Troškove transporta zamene artikala snosi potrošač.

Zamenu možete izvršiti kontaktirajući Call Centar 0800-234-235.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri Daily Express-a - eksterna firma koja vrši dostavu robe. Pošiljke se isporučuju na adresu navedenu u porudžbini u periodu od 08 do 18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, putem emaila websale@n-sport.net. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Rok isporuke

N Sport se obavezuje da robu poručenu u periodu od ponedeljka u 00 časova do petka u 10 časova dostavi kurirskoj službi u roku od 72 časa.

N Sport se obavezuje da robu naručenu u periodu od petka u 10 časova do nedelje u 24 časa dostavi kurirskoj službi.

Za artikle koje nismo u mogućnosti da isporučimo, obavestićemo vas putem e-maila ili putem SMS-a.

Za porudžbine izvršene putem Call centra, N Sport će poslati SMS za artikle koje otkazujemo.

Za porudžbe izvršene putem e-maila, N Sport će poslati e-mail na unetu e-mal adresu.

Otkazivanje porudžbine

Ukoliko želite da otkažete porudžbinu, molimo Vas da u vremenskom periodu od pola sata izvršite otkazivanje putem maila.