Kreditna prodaja

KREDIT NA 5 RATA! Bez kamate

N SPORT/ N FASHION VAM OMOGUĆAVA KUPOVINU NA 5 MESEČNIH RATA PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE!

Za kupovinu preko administrativne zabrane potrebno je sledeće:

  1. Potpisan ugovor o poslovnoj saradnji između N Sport-a i firme/ustanove u kojoj ste zaposleni
  2. Stalni radni odnos
  3. Potvrda o kreditnoj sposobnosti

Procedura kupovine je krajnje jednostavna! Dovoljno je da sa potvrdom overenom od strane obračunske službe firme/ustanove u kojoj ste zaposleni dođete u bilo koji maloprodajni objekat N Sport/N Fashion-a u Vašem gradu, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Potvrdu za kupovinu možete preuzeti na ovoj stranici.

Pored ovog načina prodaje, u mogućnosti smo da, po povoljnim cenama, opremamo Vaše sportske ekipe ili da ispratimo neke druge akcije koje orgranizujete.

Takođe Vam nudimo da Vaša firma/ustanova od nas otkupi vaučere, po povlašćenoj ceni, koje ćete poklanjati svojim poslovnim partnerima ili zaslužnim radnicima.

Spisak firmi i ustanova sa kojima imamo poslovnu saradnju možete pogledati ovde .

Firme i ustanove koje su zainteresovane za potpisivanje ugovora o poslovnoj saradnji sa N Sport-om mogu da preuzmu obrazac za prijavu ovde Data/Images/word_01_s.png.

Neophodno je da doneste popunjenu, overenu i potpisanu potvrdu za kupovinu (preuzmite obrazac za Beograd ovde Data/Images/icon_pdf.gif i za Srbiju (bez Beograda) ovde Data/Images/icon_pdf.gif), ukoliko koristite ovu administrativnu zabranu Data/Images/icon_pdf.gif.

Ukoliko se odlučite za našu novu administrativnu zabranu (preuzmite obrazac ovde ), potrebno je da samo nju donesete sa već popunjenim podacima, overenu i potpisanu u 4 primerka.

Administrativna zabrana za Ministarstvo odbrane, kao i za Vojsku Srbije - 4 primerka (formular preuzmite ovde Data/Images/icon_pdf.gif).

 

NOVO!
ZA PENZIONERE PRODAJA NA 5 JEDNAKIH MESEČNIH RATA BEZ UČEŠĆA I KAMATE.
Potrebni su samo poslednji ček od penzije i lična karta.
Ostalo je naša briga

*Za sve dodatne informacije:
Dragan Nedimović 062 8008 138
ili
e-mail: kreditna_prodaja@n-sport.net